Zájezd z portálu Miklastour.cz

Buon giorno! S otcem Danielem Víchou do Říma. 3 volná místa

Kód: 27083
Termín: 27.08.2023 - 02.09.2023
Cena: 15 000,- Kč

Přijměte pozvání na pouť do Itálie s P. Danielem Víchou a jeho farností. Na co se můžeme těšit? Na setkání s papežem Františkem při generální audienci,, na Vatikánská muzea, na památky Věčného města a Florencie, a pouť zakončíme u sv. Františka v Assisi.
Buon giorno!

Program zájezdu:
1. den Odjezd ve 16.00 hod. z Frýdku Místku za starého autobusového nádraží, ul. Politických obětí. V 17.15 hod. z Olomouce od MHD zastávky naproti poště u vlakového nádraží, v 17.45 hod. z Prostějova, Pešinova ul.21 , v 18.45 hod. z Brna od Janáčkova divadla na Rooseveltově ul., Mikulov, Vídeň, Graz a hraničním přechodem Tarvisio do Itálie pouze s bezpečnostními a hygienickým přestávkami.

2. den Ranní příjezd do Florencie - zde 9 hod. prohlídka (krásný výhled na město z Michelangelovy vyhlídky, galerie Uffizi ( dle zájmu, vstupné), Dóm, Baptisterium (vstupné), radnice, most Zlatníků, kostel sv. Kříže (vstupné) s památníky význačných florentských a italských osobností, mše svatá v kostel sv. Vavřince (vstupné). Ubytování v hotelu ve Florencii, večeře.

3. den Snídaně. Odjezd do Říma ke sv. Pavlovi za hradbami. Lateránská bazilika, Svaté schody. Pěšky kostel redemptoristů, sv. Jan Nepomuk Neumann, bazilika P. Marie Větší a svatá Prasseda, mše svatá. Ubytování v 3* nebo 4*hotelu v centru města. Večeře, nocleh.

4. den Snídaně. Metrem na dopolední generální audience papeže Františka na Svatopetrském náměstí. Metrem na Španělské nám., pěšky fontána Trevi, Benátské nám., Kapitol, Forum Romanum (zvenku), císařská fóra až k bazilice sv. Klimenta, mše svatá. Metrem na večeři. Nocleh v hotelu.

5. den Snídaně. Metrem Vatikánská muzea s průvodcem (vstupné), prohlídka baziliky sv. Petra, papežských krypt, Michelangelovy kopule (vstupné), nákupy. Mše svatá u P. Marie na via Fornaci. Městským autobusem na hotel. Večeře, nocleh.

6. den Snídaně. Ráno odjezd do Assisi, zastávka v Porciuncule, kde sv. František žil se svými spolubratry v malých chýškách, i zemřel. Assisi - 9 hod. prohlídka města - dvoupodlažní bazilika sv. Františka nad jeho hrobem, mše svatá, kostel P. Marie sopra Minerva, radnice, kostel sv. Kláry, katedrála sv. Rufina, kostel Santa Maria Maggiore - bl. Carlo Acutis, kostel sv. Damiána. Noční návrat do vlasti.

7. den Příjezd do Frýdku Místku kolem 14. hodiny.







Stravování: 4x polopenze

Ubytování: 1x hotel Florencie, 3x hotel v centru Říma

Cena zahrnuje:
dopravu zájezdovým autobusem s klimatizací, WC, videem, 4x nocleh s polopenzí, pojištění léčebných výloh včetně storna zájezdu, pojištění proti úpadku, průvodce, vjezdy do Florencie, Assisi a Říma.


Cena nezahrnuje:
vstupy, lístky na metro a kapesné asi 150eur.

Nástupní místa:
Frýdek - Místek, Olomouic, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov

Poznámka:
Doporučujeme s sebou polštářek pod hlavu a deku do autobusu pro noční jízdu, pohodlnou obuv, trochu jídla na obědy (vždy bude možnost si kolem poledne něco koupit), deštník, v autobuse je možnost občerstvení za koruny (studené a teplé nápoje), fotoaparát, léky.

Změna programu vyhrazena ?Na cestu s námi vyjdi Pane..."


Zájezd pořádá: Tereza Tichá Miklas, cestovní kancelář, 796 01 Prostějov, Pešinova 21, tel: 582338411, 736631736 E-mail: miklastour@miklastour.cz, www. miklastour.cz